Блог про моду, стиль, культуру та здоров'я

11 трендів в макіяжі сезону «весна-літо» 2021 року

Стиль та мода
Хитромудрі стрілки, червоні текстури і здорове сяйво - всі головні тенденції мистецтва візажу. Представляємо 11 модних трендів краси весняно-літнього сезону 2021, серед яких ви безсумнівно знайдете несподіваних фаворитів.

Кожен сезон ми з жадібністю вивчаємо фото з подіумів, нові рішення в макіяжі, а також обов'язково впроваджуємо в життя найактуальніші рішення. Звичайно, це аж ніяк не означає, що ми відхиляємся від наміченого плану, зраджуючи свої власні знахідки і улюблені способи підкреслити красу.  Побачивши нестандартне beauty-рішення на подіумі ми, швидше за все, візьмемо його на замітку, кілька разів доведемо до досконалості, а після «виведемо в світ».  Далі слідує повернення «до витоків» - тієї візажної манери, в якій ми звикли шукати натхнення, зрідка дозволяючи собі експерименти.  Однак часом варто звернути увагу на актуальні тенденції, не тільки заради того, щоб залишатися поінформованими, а й щоб шукати і знаходити нові методи для підкреслення своєї краси.
Chanel, SS 2021

Димка


Візажисти бренду Chanel радять придивитися до класики 2010-х, тобто тим самим smoky-eyes, які звели з розуму не один мільйон юних дівчат.  Однак, через десятиліття «димчасті» повіки набувають більш глибоке наповнення і лаконічне виконання.  За допомогою лише одного відтінку (наприклад, сірого або хакі) можна промальовувати актуальну варіацію загадкового макіяжу очей.
Bora Aksu, SS 2021

Під вуаллю


 «Стисла руки під темною вуаллю, чому ти сьогодні бліда?», - саме так Анна Ахматова свого часу описувала образ ліричної героїні - тонкої і надламаної.  Ми ж навесні 2021 керуємося її принципами, і фарбуємо губи в інфернальні відтінки за прикладом моделей сезонного показу Bora Aksu.
Hugo Boss, SS 2021

Свіжість 


Чоловіки божеволіють від дівчат, які не користуються косметикою.  Точніше, це хлопцям здається, що ті нюдові образи зірок Instagram, створені за допомогою водопровідної води і крему для обличчя.  Макіяж «без макіяжу» - багаторівневий комплекс продуктів і строгий порядок їх використання.  Подібний beauty-формат досі популярний - придивіться до «напівпрозорих» облич моделей показу Hugo Boss.
Coperni, SS 2021

Вітряна погода


Якщо вже ми взялися цитувати Анну Ахматову, то варто згадати і про той фрагмент, де велика поетеса радить своїй героїні «не стояти на вітрі».  Дійсно для того, щоб повторити макіяж з показу Coperni «весна-літо» 2021 з акцентними рум'янами на щоках, довго перебувати на холоді не доведеться, адже техніка легко впроваджується в щоденний догляд за допомогою правильного відтінку засобів і набору кистей.
Balmain, SS 2021

Ягідний десерт


Гранат, полуниця, помідор, кавун - ні, ми не вибираємо монопродукт для нового ягідного десерту, а натхнення для стильного макіяжу з акцентом на губи в стилі Balmain.  Свіже обличчя, ледь підкреслені тушшю очі і яскрава помада - максимально просто і неймовірно стильно.
Dior, SS 2021

Єгипетські мотиви


Вже другий сезон поспіль бренд Dior експериментує з різними варіантами стрілок, придумуючи вигідні культурні асоціації.  На цей раз у фокусі уваги опинилися давньоєгипетські техніки, що грунтуються на однозначності і спокусливій недбалості.  Жирно підведені чорним лайнером очі - сміливий крок, який лише посилить внутрішню впевненість сучасних Клеопатр.
Fendi, SS 2 021

Жіночний металік


Альтернатива сміливим акцентам в макіяжі - образи з показу Fendi «весна-літо» 2021. Моделі виходили на подіумі в ніжних образах, а їхні голови увінчували зачіски з акцентами на «холодні хвилі».  Ретро-образ краще підкреслити сучасними нюансами - наприклад, ледь помітними тінями з металевим сяйвом.
Valentino, SS 2021

Італійська класика


Червоні губи і класичні стрілки - що може бути простіше, лаконічніше і безпрограшніше?  Для того щоб підняти традицію на нову висоту, рекомендуємо придивитися до образів моделей з показу Valentino 2021: трохи металіки ще нікому не завадило.

Liberatore, SS 2021

Уроки малювання


Бренд Liberatore радить згадати про шкільні заняття образотворчим мистецтвом, промальовуючи настільки фантазійні стрілки, наскільки дозволяє ваша уява.
Gregis, SS 2021

Мазки 


Моделі показу Gregis здавались схожими на живі твори мистецтва - настільки феєрично виглядав макіяж в стилі хаотичних мазків, розкиданих по обличчях моделей.  Не радимо копіювати подіумну моду, а лише рекомендуємо правильно розставити акценти, визначивши, яка саме частина обличчя стане вашим полотном.

Теорія вампіризму


Червоні стрілки, як на показі Salvatore Ferragamo - новий хіт, який починають рекламувати все передові beauty-блогери.  Хід досить ризикований, але хоча б раз в сезон випробувати варто і його.  Акуратна форма, завзятий «хвостик» і ваш персональний правильний червоний відтінок - запорука успіху стильного макіяжу.

Кожна жінка до певного віку знаходить той необхідний мінімум, який в її очах здається найкращим обрамленням її зовнішності.  Класичні насичені губи або акцентні стрілки, а може бути і повноцінний нюд з підкресленими сяйвом хайлайтера.  Однак ми ніколи не повіримо, що навіть самій консервативній красуні часом не хочеться відхилитися від канонів, і досліджувати свою зовнішність за допомогою незвичайних інструментів.  Нехай в 2021 такими приємними знахідками для вас стануть червоні стрілки або блиск металіки - свою строгість \ ніжність \ романтичність можна проявляти десятками різних способів.

Джерело: https://marieclaire.ua