Блог про моду, стиль, культуру та здоров'я

Робін Гуд спішить на допомогу!

Культура
6 листопада благодійна акція "Робін Гуд спішить на допомогу!" підійшла до завершення і команда SFF School завітала в гості до притулку бездомних тварин «Дім Сірка».

Талісман модельної школи Star Face Family, собака Робін, з настанням холодів занепокоївся про його братиків та сестричок, які живуть не в таких хороших умовах, як він і вирішив скористатися своїм титулом, щоб попросити учнів про допомогу.



Щодня пухнастики у притулках потребують корисної та поживної їжі, аби бути здоровими та активними. Наша команда зв’язалась з притулком «Дім Сірка», дізнались, що саме їм потрібно і були впевнені, що сім’я SFF School зможе допомогти собачкам та зробити їх життя в притулку комфортнішим. 

Суть акції полягала в тому, що спільними зусиллями ми вирішими зібрати необхідні притулку тварин речі, а саме:
  • корми для собак/кішок крупи ( каші, макарони)
  • іграшки для тваринок ліки (пластирі, бинти)
  • теплі речі (ковдри, сведри, покривала, які в холод дуже необхідні)  

Протягом місяця учні, випускники та партнери модельної школи Star Face Family приносили речі зі списку, який ми отримали від притулку. В день поїздки багажник був наповнений всім необхідним.


Звісно, ми не можемо врятувати всіх, але одне врятоване життя це вже успіх. Найскладніше і найперше - це переставати вдавати, що проблеми не існуєте! Проблема є. І її масштаби великі. Але змінивши своє ставлення і почати допомагати - це і є шлях до подолання проблеми "нічийних" тварин в Україні.

В притулку нам влаштували екскурсію по території. Ми побачили тут абсолютно різних за віком та розмірами песиків. Приємним здивуванням був, той факт, що всі вольєри чисті, працівники та волонтери дуже стараються і люблять тваринок. Песики не худі, а досить годовані, їжа та вода для них є завжди.


Ця акція була першою, але точно не останньою! Долучитесь знову?